013-12 88 21info@majeldens.se

En cykelverkstad i Linköping

En cykelverkstad i Linköping

Vårt eminenta cykelföretag, Majeldens cykel, hjälper dig som behöver anlita en cykelverkstad i Linköping. Vi säljer, reparerar och gör service på din eller dina cyklar. Våra medarbetare har en omfattande erfarenhet och en fantastisk skicklighet, när det kommer till det mesta som rör cyklar och cykelservice. Detta är ett område som vi och våra medarbetare kan utan och innan. Våra medarbetare har alla arbetat inom reparation av cyklar i många år. De kan det mesta som rör denna bransch. Om du undrar över någonting, så är det bara att du hör av dig till oss på Majeldens cykel.

Är du intresserad?

Om du har en trasig cykel eller vill ha cykelservice, så är det oss på Majeldens cykel, som du skall vända dig till. Vi kan förutom rena arbeten, även ge dig råd och andra tips gällande skötsel av cyklar. Vi är av den uppfattningen att det vare sig finns ett för litet- eller ett för stort arbete. Vi hjälper med andra ord alla som vill ha vår hjälp med någonting som rör cyklar och service av dessa. Vår ambition är att hjälpa till med alla slags arbeten. Vi anpassar alltid vårt arbete efter dig som kund. Det är dina behov, förutsättningar och önskemål som betyder mest för oss på Majeldens cykel.

Annan verksamhet

Inom fordon, så kan vi även hjälpa dig, som är intresserad av reservdelar till mopeder. Vi har stor kompetens inom detta område, och vi har möjlighet att se till att du får kvalitativa och prisvärda reservdelar till din moped. Fråga oss gärna, om du är osäker på vilka reservdelar som passar just ditt fordon. Vi är till för dig som söker det där extra.

Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig som behöver cykelservice här i Linköping. Vi är företaget som du alltid kan lita på och som gör allt för att du skall bli så nöjd som möjligt.